Hosting en Beheer

Professionele Hosting en Beheer Diensten voor Uw Website​
Service

Uw website, website of applicatie op onze infrastructuur

In een tijdperk waarin online aanwezigheid cruciaal is voor elk bedrijf, begrijpt Van Riel Online Services de noodzaak van betrouwbare, snelle en veilige hosting. Onze hostingdiensten zijn ontworpen om uw website optimaal te laten functioneren, met een focus op snelheid, beveiliging en gebruiksgemak. Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfswebsite of een complexe e-commerce site, onze hostingpakketten zijn flexibel en schaalbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Naast hoogwaardige hosting bieden we ook volledige beheerdiensten aan. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor de technische aspecten van uw website, maar ook proactief ondersteuning bieden bij updates, beveiliging en optimalisatie. Met onze diensten kunt u zich richten op uw bedrijf, terwijl wij zorgen dat uw online platform vlekkeloos functioneert.

Maak de Overstap naar Betere Hosting

Kies voor Van Riel Online Services voor uw hosting- en beheerbehoeften en ervaar het verschil in snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Onze overstapservice maakt het eenvoudig om uw huidige website naar ons platform te verplaatsen. Met eenmalige kosten en zonder gedoe zorgen wij voor een soepele overgang. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid kunnen versterken.

Domeinregistratie: De Basis van Uw Online Aanwezigheid

In het hart van elke succesvolle online onderneming staat een sterke domeinnaam. Bij Van Riel Online Services begrijpen we het belang van een perfecte domeinnaam voor uw merkidentiteit en online aanwezigheid. Daarom bieden wij uitgebreide domeinregistratiediensten aan, in samenwerking met Openprovider.eu, een van de toonaangevende domeinregistrars. Met Openprovider hebben we toegang tot een breed scala aan domeinextensies, waardoor u de vrijheid heeft om de ideale domeinnaam te kiezen die past bij uw bedrijf en merk.

Of u nu een lokaal bedrijf bent dat een .nl-domein zoekt, of internationaal gaat met een .com, .net of meer gespecialiseerde extensies, wij kunnen u helpen. Onze diensten zijn niet alleen beperkt tot het registreren van nieuwe domeinen; we bieden ook de mogelijkheid om meerdere domeinen te hosten op een stabiel en betrouwbaar netwerk. Dit betekent dat u met gemak verschillende online projecten of meerdere aspecten van uw bedrijf kunt beheren, allemaal onder één dak.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

WordPress Hosting is specifiek geoptimaliseerd voor WordPress-sites, wat betekent snellere laadtijden, verbeterde beveiliging en een betere gebruikerservaring.

Ja, onze hosting omvat volledige ondersteuning voor PHP-toepassingen en MySQL-databases, wat zorgt voor hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Onze overstapservice helpt u bij het naadloos migreren van uw huidige website naar onze hosting. Wij regelen het gehele proces tegen een eenmalige vergoeding.

Een Service Level Agreement (SLA) zorgt voor gegarandeerde reactietijden en ondersteuningsniveaus, wat belangrijk is voor bedrijfskritische toepassingen.

Ja, wij bieden CDN-diensten via Cloudflare en Bunny.net aan, die uw website wereldwijd snel en betrouwbaar maken.

Onze webservers staan in Nederland en in Duitsland. Door middel van caching zorgen wij ervoor dat deze websites snel worden geserveerd naar uw klanten.

Maak de Overstap naar Betere Hosting