Over Ons

Technologie, Creativiteit en Innovatie in het Hart van Rotterdam

Onze Drijfveren: Missie en Visie

Missie

Wij zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve online marketingoplossingen, waarbij we onze passie voor technologie combineren met een streven naar procesoptimalisatie. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen in het effectief bereiken van hun doelgroep, door middel van geavanceerde technologieën, terwijl we een stabiele en betrouwbare partner blijven in een steeds veranderende digitale wereld.

Visie

Wij zien een toekomst waarin bedrijven hun volledige online potentieel kunnen realiseren. Onze visie is om een centrale rol te spelen in deze transformatie, door het bieden van geïntegreerde online marketingstrategieën die niet alleen de huidige trends volgen, maar ook een solide basis leggen voor toekomstige groei en succes.

Hoe ons verhaal begon

Van Riel Online Services is opgericht in 2023, voortgekomen uit een diepgewortelde passie voor technologie en een veelzijdige achtergrond in techniek, creativiteit en online marketing. Onze oprichting weerspiegelt een rijke mix van ervaringen en kennis, met een team dat expertise uit verschillende domeinen samenbrengt. Dit stelt ons in staat om toegang te bieden tot een breed netwerk van professionals, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam bij 42workspace, vormen we een epicentrum van innovatie en kennis voor start-ups en andere vooruitstrevende bedrijven. Wij zijn trots op onze open en hippe omgeving, waar we altijd openstaan voor een kennismakingsgesprek op afspraak.

Bij Van Riel Online Services draait alles om het delen van kennis en het bieden van heldere, doeltreffende oplossingen. Onze geschiedenis is niet alleen een verhaal van oprichting, maar een voortdurende reis van groei, leren en samenwerking.

Klaar om de digitale wereld te veroveren?

Bedrijfscultuur en Waarden

Bij Van Riel Online Services geloven we dat onze kracht ligt in diversiteit en innovatie. Onze bedrijfscultuur is er een van openheid, samenwerking en continue verbetering. We waarderen creativiteit en moedigen onze medewerkers en klanten aan om buiten de gebaande paden te denken. Duurzaamheid, integriteit en transparantie zijn de hoekstenen van alles wat we doen. Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op onze gemeenschap en de omgeving.

Toekomstplannen

De toekomst bij Van Riel Online Services ziet er veelbelovend uit. We zijn voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe technologieën en trends in digitale marketing om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Onze plannen omvatten het uitbreiden van onze diensten naar nieuwe markten, het versterken van onze expertise in AI-gestuurde marketingstrategieën, en het verdiepen van onze samenwerkingen met lokale en internationale partners. Wij zijn vastberaden om een toonaangevende rol te blijven spelen in de digitale transformatie van bedrijven.

Klantgerichte Benadering

Bij Van Riel Online Services staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en vereist een persoonlijke aanpak. Onze benadering is erop gericht om nauw samen te werken met onze klanten, hun uitdagingen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en het bouwen van langdurige relaties, waarbij we streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten bij elke stap.